Ma,J,S: 09.00 -11.00 (numai cu programare)

Program : L,Mi,V: 15.00-19.00;
  Programari : 0737 046 180

Despre noi

Credem cu convingere ca in activitatea medicala, si in special in stomatologie exista cateva principii care trebuiesc respectate cu deosebita strictete. Principiile dupa care ne orientam in activitatea noastra profesionala sunt: RESPECT PENTRU SANATATEA SI TIMPUL PACIENTILOR NOSTRII

Prevenirea este intotdeauna cea mai economica si confortabila modalitate de tratament care va ajuta sa va pastrati sanatatea dintilor pe tot parcursul vietii. De aceea, misiunea numarul unu a fiecarui specialist din echipa noastra este recomandarea si aplicarea unui program de ingrijire preventiva a dintilor, personalizat in functie de nevoile fiecarui pacient.Vom dedica timpul necesar, pentru a afla care sunt nevoile si preferintele fiecarui pacient. Stim ca nimanui nu-i place sa astepte, si avem grija sa respectam ora de programare. Pentru pacientii inregistrati in clinica noastra, urgentele medicale sunt tratate preferential.

COMUNICARE Elaborarea unui plan complex de tratament se face prin consultarea tuturor specialistilor si alegerea impreuna cu pacientul a planului optim de tratament.Va vom vorbi in avans despre costul tratamentului si va vom informa in legatura cu orice optiune de tratament disponibila si potrivita nevoilor dumneavoastra.
RESPONSABILITATE Avem ca obiectiv permanent mentinerea celor mai inalte standarde profesionale, care includ onestitatea, confidentialitatea si etica.
EXCELENTA IN SERVICIILE STOMATOLOGICE Suntem determinati sa aplicam cele mai inalte standarde de profesionalism in tot ceea ce facem. Angajamentul nostru pentru perfectionare continua reprezinta baza excelentei profesionale.

 propo-de-pus